آزمایشگاه آکرودیته شرکت آستا
آزمایشگاه آکرودیته آستا با دریافت گواهینامه معتبر استاندارد ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، آماده ارائه خدمات تست انواع سیلندرها و مخازن تحت فشار است. آزمایشگاه آکرودیته عبارت است از آزمایشگاهی که توسط یک سازمان مستقل مانند مرکز ملی تایید صلاحیت ایران مورد ارزیابی قرار میگیرد؛ این تأییدیه نشان میدهد که آزمایشگاه بر اساس استانداردهای بینالمللی (مثل ISO/IEC 17025 برای آزمایشگاههای تست و کالیبراسیون) کار میکند و نتایج آن معتبر و قابل اعتماد است.
اجرای استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ دارای مزایای زیادی است که از جمله این مزایا میتوان به این موارد اشاره نمود :
- ارتقاء سطح آزمایشگاه و کسب اعتبار بینالمللی
- استانداردسازی روشهای اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه
- افزایش اطمینان از صحت نتایج ارائه شده توسط آزمایشگاه
- اطمینان از طراحی صحیح محل انجام آزمایش
- افزایش اعتماد مشتریان
- امکان ارائه خدمات در سطح بینالمللی
- پذیرش آزمایشگاه دارای گواهینامه به عنوان یک آزمایشگاه مرجع از طرف سازمان ملی استاندارد ایران
استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ یک استاندارد بینالمللی است که الزامات عمومی صلاحیت، بیطرفی و عملکرد فنی آزمایشگاههای آزمون (Testing) و کالیبراسیون (Calibration) را تعیین میکند. این استاندارد توسط سازمان بینالمللی استانداردسازی (ISO) و کمیسیون بینالمللی الکترونیک (IEC) تدوین شده است و یکی از مهمترین استانداردها برای آزمایشگاههایی است که میخواهند اعتبار بینالمللی کسب کنند.
شیرهای اطمینان بر روی تجهیزات و ظروف تحت فشار نصب میشوند تا در مواقع بروز اختلال و آشفتگی در شرایط بهرهبرداری هر گونه فشار اضافی را آزاد و تخلیه نموده و بدین ترتیب از بروز انفجار، آتشسوزی یا هر خطر دیگری جلوگیری نماید. به بیان ساده میتوان گفت شیر اطمینان حافظ جان و سرمایه ما در واحدهای صنعتی است. درست عمل نکردن شیرهای اطمینان میتواند منجر به افزایش بیش از حد و غیر عادی فشار در ظروف، مبدلها، بویلرها و دیگر تجهیزات گردد. بنابراین با توجه به موارد گفته شده در محافظت و عملکرد صحیح شیر های اطمینان، تست و تعمیرات اساسی آن ها به صورت دوره ای از ضروریات است. برای مطالعه بیشتر درباره تست شیرهای ایمنی کلیک کنید.
سیلندرهای CNG (Compressed Natural Gas) مخازنی هستند که برای ذخیره و حمل گاز طبیعی فشرده در خودروها و مصارف صنعتی استفاده میشوند. این سیلندرها تحت فشار بالا (معمولاً ۲۰۰ تا ۲۵۰ بار) ساخته شدهاند و بهدلیل سبک بودن گاز طبیعی، نسبت به سوختهای مایع ایمنتر هستند.
به منظور تست مخازن CNG استاندارد ایزو شماره ISO 6406 (Revised by ISO 18119:2018) یا معادل آن استاندارد ملی ISIRI 6792 مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه گیری افزایش حجم دائم مخزن یکی از مهمترین تست هایی است که بایستی بر روی تمامی مخازن تولیدی و همچنین در تست دوره ای مخازن صورت گیرد. هدف از انجام تست هیدرواستاتیک، بررسی خواص مکانیکی متریال بدنه مخزن در مقابل افزایش فشار مخزن می باشد. به منظور ایمنی و جلوگیری از خطرات ناشی از انفجار سیلندر سی ان جی CNG، تست هیدرواستاتیک و معاینه فنی سیلندرهای تحت فشار و مخازن CNG بر اساس استاندارد ملی ایران ۶۷۹۲ انجام می گیرد.
با انجام تست هیدرواستاتیک ابعاد ترکهای موجود در بدنه مخزن به وسیله آثار دیده شده در افزایش حجم مخزن نمود پیدا می کند. روش کار تست هیدرواستاتیک به این شکل است که با اعمال فشار هیدرولیکی (سیال آب) برابر با فشار کاری مخزن، بدنه سیلندر در اثر این فشار افزایش حجم پیدا کرده و پس از ۳۰ ثانیه در تثبیت فشار به مقدار ثابتی می رسد. این مقدار حجم را افزایش حجم کلی TVE (Total Volumetric Expansion) می نامند. سپس فشار مخزن را پایین آورده و به فشار صفر نسبی می رسانند. در این صورت حجم مخزن کم شده اما به حجم اولیه نمی رسد بلکه مقدار مشخصی بالاتر از حجم اولیه خواهد داشت که اصطلاحاً افزایش حجم دائمی مخزن PVE (Permanent Volumetric Expansion) است. با مقایسه مقدار افزایش حجم دائمی با مقدار افزایش حجم کلی در صورتی که نسبت PVE به TVE بالاتر از ۱۰% باشد مخزن مطابق استاندارد خارج از محدوده بوده و قابل استفاده نیست.برای مطالعه بیشتر درباره انواع سیلندرهای CNG و روشهای تست آنها و مزایای استفاده از سیلندرهای سی ان جی کلیک کنید.
سیلندرهای آلومینیومی مثل سیلندرهای فولادی برای همه گازهای صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می شود. به دلیل استفاده از فلز آلومینیوم، این سیلندرها دارای وزن سبک تر و توانایی مقابله بیشتر در برابر گازهای خورنده هستند. آلومینیوم فلزی چکش پذیر با چگالی پایین است و به علت سبکی، این فلز می تواند در کنار فلزهای دیگر به راحتی نگهداری شود. پیش بینی می شود این کپسول ها به مرور زمان جایگزین کپسول های فولادی شوند. سیلندرهای آلومینیومی از بالاترین استانداردهای اروپا برخوردار هستند. شکل عدسی کپسول تحت بیشترین تنش قرارد داشته و از این منظر،طراحی آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
از الیافی برای ساخت این سیلندرها استفاده می شود که باعث استحکام بالا و وزن بسیار سبک (حدوداً یک سوم کپسول های فولادی) و مقاومت بالا نسبت به ضربه میشود. سیلندر آلومینیومی همچنین دارای خواص ضد خش و ضد خوردگی نیز هست.
کپسول های آلومینیومی هم مانند کپسول های فولادی به روش ورقه ای ساخته می شود و از نظر ساختمانی از نوع کپسولهای بدون درز هستند. سیلندرهای آلومینیومی قادر به نگهداری گازهایی با فشار تست ۲۰۰ بار به بالا هستند. ضخامت ورق سیلندر آلومینیومی حدوداً ۴ میلی متر بوده و در برابر ضربه و سایش بسیار حساس هستند. از این جهت، نگهداری صحیح و بازدید های دوره ای این سیلندرها بسیار حائز اهمیت است.
آزمون و بازرسی دورهای سیلندرهای گاز آلیاژ آلومینیومی بدون درز مطابق با استاندارد ISIRI 6792 انجام می شود. تست هیدرواستاتیک در آزمایشگاه مورد تایید مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (آزمایشگاه آکرودیته آستا) این اطمینان را حاصل می سازد که سیستم در فشار مذکور به درستی کار کرده و از حوادث آتی. خسارات جانی و مالی جلوگیری می نماید. برای مطالعه بیشتر درباره بازرسی سیلندرهای آلومینیومی کلیک کنید.
سیلندرهای کامپوزیت، نوعی مخزن تحتفشار ساختهشده از مواد کامپوزیتی هستند که معمولاً شامل ترکیبی از الیاف کربن، شیشه یا آرامید و رزین اپوکسی است. این سیلندرها نسبت به سیلندرهای فولادی و آلومینیومی وزن کمتری دارند، در برابر خوردگی مقاومتر هستند و ایمنی بالاتری دارند.بازرسی و تست سیلندرهای کامپوزیت شامل چندین مرحله برای اطمینان از ایمنی، دوام و عملکرد صحیح آنها است. این فرآیند شامل بازرسیهای چشمی، تستهای غیرمخرب (NDT)، و آزمونهای فشار میشود.بازرسی سیلندرهای کامپوزیت ضروری است زیرا این سیلندرها تحت فشار بالا کار میکنند و هرگونه نقص یا آسیب میتواند منجر به نشتی، ترکیدگی یا حوادث خطرناک شود.بنابراین برای افزایش ایمنی و عملکرد صحیح تجهیزات بازرسی دوره ای سیلندرهای کامپوزیت ضروری است.استانداردهای مختلفی مانند ISO 11623، DOT، EN 12245 و مقررات محلی الزام میکنند که سیلندرها بهصورت دورهای بازرسی شوند.در بسیاری از کشورها، استفاده از سیلندرهایی که دوره بازرسی آنها گذشته است، غیرقانونی است.برای مطالعه بیشتر درباره بازرسی و تست سیلندرهای کامپوزیت کلیک کنید.
عدم نگهداری صحیح از کپسول آتش نشانی یکی از عوامل انفجار آن است. علاوه بر آن ممکن است هنگام اطفای حریق، کپسول شما عمل نکرده و خسارات جبران ناپذیری به بار آید. آزمایشگاه آکرودیته آستا با کسب مجوزهای لازم از مراجع ذیربط، یکی از مراکز مجاز تست کپسول های آتش نشانی در تهران است.همچنین کلیه خدمات آزمایش و بازرسی فنی کپسول های آتش نشانی پودری و گازی و کپسولهای دی اکسید کربن را در تهران ارائه می دهد. هر مخزن تحت فشاری که حاوی مواد گازی و یا مایع تحت فشار باشد، می بایست بر اساس استاندارد هایی مورد تست هیدرواستاتیک قرار گیرد.
جهت آزمایش کپسول های آتشنشانی باید به نکات زیر نیز توجه گردد :
- هرگونه انجام آزمون هیدرو استاتیک سیلندرهای خاموش کننده باید توسط افراد متخصص و دارنده پروانه صلاحیت صورت گیرد.
- تاریخ و زمان آزمون را پس از گذراندن تست بر روی سیلندر حک نموده و یا با برچسب مشخص می شود.
نشانه گذاری سیلندر باید نزدیک علامت بازرسی و آزمون قبلی حک شده و بایستی حاوی نشان مرجع بازرسی یا آزمایشگاه مجازی که سیلندر در آن مورد آزمون قرارگرفته است و همچنین تاریخ آزمون (به صورت ماه و سال) باشد. این نشانه گذاری باید با ارتفاعی کمینه ۳ میلیمتر و بیشینه ۶ میلیمتر داشته و بر روی قسمتی از سیلندر که ضخامت آن بیشتر از بدنه سیلندر است ، انجام شود .برای مطالعه بیشتر درباره بازرسی کپسول آتش نشانی کلیک کنید.
سیلندر استیلن نیز در گروه سیلندرهای با فشار کم قرار می گیرد اما به دلیل استفاده گسترده و خطرات گاز استیلن، تولید کنندگان برای این گاز سیلندرهای مخصوص تولید می کنند. فشار بخار استیلن در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد ۲۵۰psig است. بنابراین فشار پرشده و فشار خروجی سیلندر استیلن در شرایط استاندارد ۲۵۰psig می باشد.سیلندر های گاز استیلن به دلیل شرایط خاص و نیز سرویس کاری تحت فشار زیاد از یکطرف و قابل اشتعال بودن گاز استیلن از طرف دیگر لازم است که حداقل هر ۵ سال یکبار مورد آزمون قرار گرفته و سلامت آنها مورد بازرسی قرار گیرد.
سیلندر گاز استیلن عموماً زرد رنگ بوده و در سایز ۷ و ۱۲ پوندی موجود است. فشار مخزن استیلن به ندرت از ۱۵ بار بیشتر می شود. استیلن گازی بسیار آتش زا بوده و باعث تسریع در سوختن مواد می شود. همچنین اسیتیلن می تواند باعث خفگی بشود. استیلن از ترکیب کلسیم کاربید و آب تولید می شود. بوی گاز استیلن تند و شبیه بوی سیر است. دمای تولید شده توسط استیلن در ترکیب با گاز اکسیژن حدود ۳۰۰۰ درجه سانتیگراد یا ۵۴۰۰ درجه فارنهایت است
برای استفاده از سیلندر استیلن حتما از تجهیزات تقلیل فشار استفاده شده و بعد از هر استفاده نیز شیر حتما بسته شود .مخازن نگهداری استیلن خلوص بالا باید در مکانی خنک و همچنین دارای تهویه مناسب و به دور از هرگونه مواد قلیایی و اسیدی قرار گیرد. سیلندرها حتما باید دارای کلاهک بوده و در محل خود ثابت گردند. در ترکیبات گاز استیلن ممکن است مقداری مونواکسید کربن و دی اکسید کربن موجود باشد. سیلندر استیلن بایستی در برابر مواد اکسید کننده به شدت نگهداری شود. در موارد آتش سوزی با گاز استیلن می توان از آب،کف و مواد شیمیایی خشک استفاده کرد.برای مطالعه بیشتر درباره تست سیلندرهای استیلن کلیک کنید.
کپسول اتیلن اکساید جزو مخازن تحت فشار بوده که برای نگهداری یک گاز سمی طراحی شده و در نتیجه از استاندارد های سختگیرانه تری پیروی می نماید.گاز اتیلن اکساید در کنار مزایا و کاربردهای فراوانی که دارد می تواند بسیار سمی و کشنده باشد. همانطور که هر دارویی در کنار کمک به بهبود شرایط بیمار، عوارض و مشکلاتی را هم ممکن است داشته باشد. از عوارض این گاز می توانیم به تنگی نفس، چشم درد، گلو درد، سرفه، حالت تهوع، سوزش چشم، تشنج و … را اشاره کرد. اتیلن اکساید به گازی سرطان زا معروف است و از مهم ترین عوارض آن در صورت حضور مستمر در معرض آن می توان به سرطان لوسمی و لنفوم اشاره داشت. رعایت نکات ایمنی و مهم تر از آن استفاده از کپسول های تست شده و مورد اطمینان می تواند ریسک و خطر ناشی از این گاز ها را کاهش دهد.برای مطالعه بیشتر درباره تست سیلندرهای اتیلن اکساید کلیک کنید.
در واقع کپسول های اکسیژن مخازن نگهدارنده اکسیژن به صورت گاز یا مایع هستند. بنابراین این محصول دارای کاربرد های بسیار متنوع و گسترده ای است. تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن حیاتی است. به طور معمول بدنه کپسول های اکسیژن به صورت استوانه ساخته می شوند.
از سایر اجزا تشکیل دهنده کپسول های اکسیژن می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- فشار سنج: جهت اطلاع از میزان فشار گاز درون کپسول
- شیر تنظیم کننده خودکار: برای کاهش دادن فشار گاز قبل از رسیدن به مانومتر
- جریان سنج: نشان دادن مقدار اکسیژن مصرف شده بر حسب لیتر
- پیچ کنترل: کاربرد این قطعه در سیستم تنظیم میزان انتقال اکسیژن به جریان سنج می باشد.
- شیشه محتوی آب مقطر: به جهت مرطوب کردن اکسیژن تعبیه شده است.
برای حمل و نقل آمونیاک باید از سیلندر استنلس استیل (۳۱۶SS) استفاده کرد. همچنین رگلاتور و فشار شکن آمونیاک باید از جنس استیل باشند. در صورت تجزیه گاز آمونیاک ممکن است مقداری نیتروژن اکسید وجود داشته باشد. دمای خود اشتعالی گاز آمونیاک ۶۵۱ درجه سانتیگراد است. سیلندرهای مخصوص آمونیاک در احجام و فشارهای ذیل تولید می شوند.
- سیلندر ۲ لیتری (۱۵۰ بار)
- سیلندر ۵ لیتری (۱۵۰ بار)
- سیلندر ۱۰ لیتری (۱۵۰ بار)
- سیلندر ۲۰ لیتری (۱۵۰ بار)
- سیلندر ۴۰ لیتری (۱۵۰ بار)
- سیلندر ۵۰ لیتری (۲۰۰ بار)
برای مطالعه بیشتر درباره تست و بازرسی شیرآلات گازمایع و آمونیاک کلیک کنید.
شیر جریان اضافی (EFV) یک شیر است که در خطوط لوله گاز یا مایع نصب می شود تا به طور خودکار جریان را در صورت تجاوز از نرخ از پیش تعیین شده قطع یا محدود کند. این به جلوگیری از حوادث ناشی از پارگی خط لوله، نشت یا افزایش فشار ناگهانی کمک می کند.
EFV چگونه کار می کند؟
جریان عادی: در شرایط عملیاتی منظم، EFV باز می ماند و اجازه می دهد گاز یا مایع از آن عبور کند.
رویداد جریان بیش از حد: اگر شکستگی خط لوله یا نشت عمده رخ دهد، افزایش ناگهانی نرخ جریان باعث تحریک شیر می شود.
قطع یا محدودیت: شیر یا به طور کامل خاموش می شود یا به طور قابل توجهی جریان را محدود می کند و از نشت بیشتر جلوگیری می کند و خطرات را کاهش می دهد.
مکانیسم تنظیم مجدد: برخی از EFV ها پس از بازیابی شرایط فشار عادی به طور خودکار بازنشانی می شوند، در حالی که برخی دیگر نیاز به تنظیم مجدد دستی دارند.
شیرهای جریان اضافی برای جلوگیری از نشت بیش از حد سیالات (گاز یا مایع) در صورت خرابی خطوط لوله یا تجهیزات طراحی شدهاند. این شیرها نقش حیاتی در ایمنی صنایع گاز، نفت، پتروشیمی و سایر سیستمهای تحت فشار دارند. اگر این شیرها به درستی عمل نکنند، ممکن است نشتی خطرناک، آتشسوزی، انفجار یا آسیب به تجهیزات و محیط زیست رخ دهد. برای مطالعه بیشتر درباره بازرسی و تست شیرهای جریان اضافه کلیک کنید.
گاز کلر گازی سمی و بسیار خطرناک است که در حال حاضر بیشترین کمک را به بهداشت ما انسان ها می نماید. کلر در میکروب زدائی آب آشامیدنی و آب استخرها تا شستشوی آشپزخانه، سرویس های بهداشتی و حتی لباس های ما عنصر تاثیر گذار و بسیار مفیدی است.
گاز کلر گازی سمی و بسیار خطرناک است که در حال حاضر بیشترین کمک را به بهداشت ما انسان ها می نماید. کلر در میکروب زدائی آب آشامیدنی و آب استخرها تا شستشوی آشپزخانه، سرویس های بهداشتی و حتی لباس های ما عنصر تاثیر گذار و بسیار مفیدی است.مخازن, سیلندرها و دیگر ظروف گاز کلر بایستی بر اساس مشخصات فنی استانداردهای بین المللی مانند DOT,ASME یا API طراحی و ساخته شوند. شیر سیلندرها, مخازن, ظروف گاز کلر در انبار بایستی دارای کلاهک ایمنی مخصوص باشد و فقط هنگام استفاده کلاهک باید باز شود. سیلندرهای این گاز عمدتاً با ظرفیت ۸۰۰ کیلوگرمی ساخته شده و اصطلاحاً یک تنی خوانده می شوند. این سیلندرها بایستی حداقل هر دو سال یکبار مورد انواع آزمون قرار گیرند. پس از دریافت سیلندرها و اطمینان از اتمام تاریخ تست آن ها، با هماهنگی مشتریان خود و بهره گیری از تجهیزات مدرن، مراحل بازرسی و آزمون سیلندرها را مطابق استاندارد ISIRI 6591 انجام و در صورت مجاز بودن نتایج، نسبت به صدور گواهینامه اقدام می شود.برای مطالعه بیشتر درباره بازرسی مخازن گاز کلر کلیک کنید.
گاز مایع (LPG – Liquefied Petroleum Gas) ترکیبی از پروپان (C₃H₈) و بوتان (C₄H₁₀) است که تحت فشار به مایع تبدیل شده و در سیلندرها و مخازن ذخیره و حمل میشود. این گاز یک منبع انرژی پرکاربرد است که به دلیل راندمان بالا، سهولت حملونقل و احتراق تمیز در بخشهای مختلف صنعتی و خانگی استفاده میشود.
کاربردهای گاز مایع موارد زیر است :
✅ مصارف خانگی: سوخت اجاقگاز، بخاری، آبگرمکن، کبابپز و ژنراتورها
✅ حملونقل: سوخت خودروهای LPG، جایگزین مناسب برای بنزین و گازوئیل
✅ صنایع شیمیایی: بهعنوان ماده خام در تولید پلاستیک، حلالها و محصولات پتروشیمی
✅ کارخانهها و نیروگاهها: تأمین انرژی برای ماشینآلات و دیگهای بخار
✅ کشاورزی: سوخت گلخانهها، خشککنهای محصولات کشاورزی
✅ کورههای صنعتی و جوشکاری: تولید گرما و تأمین سوخت برای مشعلها
مخازن گاز مایع تحت فشار بالا کار میکنند و در صورت نشتی، ترکیدگی یا خوردگی میتوانند خطرات جبرانناپذیری ایجاد کنند.برای رعایت ایمنی و افزایش طول عمر مخزن، بازرسی دورهای مخازن ضروری است.برای مطالعه بیشتردرباره بازرسی مخازن گازمایع کلیک کنید.
سیلندرها معمولا با دو روش مختلف تولید میشوند. اگر سیلندر توسط قالب تولید شود، سیلندر یا لوله بدون درز خواهیم داشت. اگر مواد خام در ابتدا تبدیل به ورق شوند و با رساندن دو سر ورق به هم و جوش دادن آنها سیلندر تولید شود، آن سیلندر از نوع درزدار خواهد بود. البته روش های متفاوت دیگری نیز برای تولید لوله یا سیلندر درزدار وجود دارد. سیلندرهای درزدار و بدون درز کاربردهای مختلفی در صنعت دارند و به روش های مختلف تولید و بهره برداری می شوند. هر یک از این مخازن و سیلندرها نیز روش های آزمون متفاوتی دارند که در استانداردهای مربوطه شرح داده شده است.برای مطالع بیشتر درباره بازرسی و تست سیلندرهای بدون درز و درز دار کلیک کنید.
سیلندرهای یکپارچه (بدون درز)
سیلندرهای یکپارچه یکی از انواع این سیلندرها هستند. در ساختار این نوع سیلندرها از هیچ برش یا فرآیند جوشکاری استفاده نشده است و به طور کلی این سیلندرها بدون هیچ برش و جوش ساخته می شوند. این کپسول به دلیل عدم وجود درز در بدنه فشار کاری بالاتری را می تواند تحمل نماید. سیلندر بدون درز فشارکاری تا حدود ۲۰۰ بار و فشار تست تا ۳۰۰ بار را می تواند تحمل نماید. از این سیلندرها معمولاً برای نگهداری گازهای هیدروژن، اکسیژن، آرگون و هلیوم استفاده می شود.
سیلندرهای جوشی (درزدار)
نوع دیگری از سیلندرها به نام درزدار یا چند پارچه ساخته می شوند. بدنه این کپسول ها از دو یا چند قطعه فلزی تشکیل شده است. برخلاف سیلندر بدون درز، استفاده از این تجهیزات برای ذخیره سازی گازهای مایع مناسب است. گازهایی مانند هیدروکربن های سنگین، دی اکسیدکربن و فریون ها در این کپسول ها نگهداری می شوند. به طورکلی گازهایی که از فشار پایینی برخوردار هستند، برای نگهداری در سیلندرهای چند پارچه مناسب هستند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع مخازن تحت فشار می توانید مقاله مخازن تحت فشار را در سایت آستا بخوانید.
سوالات متداول
با توجه اسکوپ های کاری دریافت شده از طرف NACI، در آزمایشگاه آکرودیته آستا مخازنی به شرح ذیل مورد بازرسی و تست قرار می گیرند:
- سیلندرهای درزدار و بدون درز
- شیرآلات گاز مایع و آمونیاک
- سیلندرهای آلومینیومی
- سیلندرهای کامپوزیت
- سیلندرهای CNG
- سیلندرهای آتش نشانی
- سیلندرهای استیلن
- سیلندرهای اتیلن اکساید
- شیرهای جریان اضافه
- مخازن گاز کلر
- مخازن حمل گاز مایع
- سیلندر اکسیژن
- شیرهای اطمینان
آزمایشگاه آکرودیته بایستی بر اساس استاندارد ISO 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت، گواهینامه معتبر دریافت کرده باشد.
آزمایشگاه آکرودیته عبارت است از آزمایشگاهی توسط یک سازمان مستقل (مرکز ملی تایید صلاحیت ایران) که مورد ارزیابی و تایید منظم عملیات در مقایسه با استانداردهای مربوطه قرار میگیرد.